Phillips led inbouwspot

Accentverlichting zorgt voor de juiste aandacht

Of het nu om een kostbaar kunstwerk gaat of om een schitterende buitengevel, met mooie accentverlichting zal elke passant er aandacht aan schenken. Bedrijfverlichting.nl helpt u graag bij het kiezen van de meest geschikte verlichting.

De juiste verlichting in elke situatie

Accentverlichting buiten kent u misschien wel van monumentale panden die zo ook ’s avonds volop aandacht trekken. Maar ook als u geen paleis bezit kunt u uw pand mooi uitlichten. Denk bijvoorbeeld aan enkele breedstralers langs de gevel, aan het verlichten van uw bedrijfslogo of een licht-accent bij uw entree. De juiste verlichting zorgt voor sfeer, en het is bovendien een extra reclame voor uw bedrijf als het bedrijfspand fraai verlicht is. Een groot voordeel van verlichting aan de buitenkant is dat het ook zorgt voor veiligheid. Zet uw pand in het zonnetje en schrik inbrekers af voordat ze schade kunnen aanbrengen. Fraaie verlichting oogt veel vriendelijker dan hoge hekwerken. Zelfs als een stevig hek noodzakelijk is, kan speciale verlichting zorgen dat uw bedrijfspand meer aandacht krijgt dan het hek. Bedrijfsverlichting.nl heeft de juiste verlichting in voorraad voor elke situatie.

Sfeer en esthetische waarde van verlichting

Uw bedrijf heeft er alle belang bij dat mensen zich er prettig voelen, of het nu uw medewerkers of uw klanten of bezoekers zijn. Met indirect licht kunt u een goede sfeer creëren. Zet bijvoorbeeld een spot op een fraaie plantenbak, of zorg voor downlights in een donkere hoek. Bedrijfsverlichting.nl helpt u graag bij het bepalen van de lichtsfeer in uw bedrijf. Onze verlichting is energiezuinig, snel leverbaar, en desgewenst ook in slagvaste vorm verkrijgbaar. Wij begrijpen dat de verlichting in een vergaderzaal of in een directiekamer een andere sfeer moet uitstralen dan de verlichting bij de receptie. Met relatief eenvoudige middelen is het mogelijk het bestaande interieur van uw bedrijf een facelift te geven. Verlichting is daarbij erg belangrijk. Met goed gekozen verlichting en misschien een extra plantenbak of een andere opstelling van het meubilair, kunt u al een nieuwe beleving van uw bedrijfspand bereiken. Licht bepaalt of de aandacht valt op het bijzondere kunstwerk, of dat de lelijke scheur in de muur alle aandacht trekt. Licht maakt met een kleine ingreep het verschil, en de kosten blijven beperkt. Zorg daarom voor professionele verlichting binnen en buiten. Bedrijfsverlichting.nl maakt met licht meer mogelijk dan u denkt.