Accountview

Accountview voor de boekhouding

accountview

Altijd actuele informatie over uw relaties met Accountview

Relatiebeheer en zakelijke contacten warm houden is onontbeerlijk in het bedrijfsleven. Vaak is het switchen tussen verschillende programma’s en applicaties om op de hoogte te blijven van de gegevens van uw relaties, openstaande posten en updates via sociale media. Met Accountview heeft u overal en altijd toegang tot gegevens en sociale media-activiteiten van uw relaties. Deze app is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven en is bij uitstek handig voor het MKB en voor zzp’ers.

Bundel uw relatiegegevens in één app

De AccountviewContact-app werd ontwikkeld door Visma, specialist op het gebied van softwareontwikkeling voor het bedrijfsleven. Dit bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor boekhouding, handels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy en salarisverwerking. Door te werken met cloudoplossingen is het mogelijk om overal en altijd toegang te krijgen tot klant- en personeelsgegevens en dergelijke. In de AccountviewContact-app worden veel van deze klant- en relatiegebonden gegevens gebundeld in één app voor de tablet, laptop en smartphone. Dat biedt veel voordelen voor met name kleinere bedrijven.

Voordelen van de AccountviewContact-app

De basis van de Accountviewcontact-app bestaat uit uw zakelijke relaties, contacten en klanten. Vanuit het dashboard in de app kunt u bedrijven en contactpersonen gemakkelijk toevoegen en wijzigen. U kunt uw relaties rechtstreeks vanuit de app bellen, sms’en of e-mailen. U kunt uw relatiegegevens dus in de app opzoeken, maar u kunt ook aanvullende informatie zoeken over bestaande relaties. Bovendien kunt u met behulp van Twitter-integratie de recentste tweets van uw contacten bekijken, zodat u altijd op de hoogte bent.

Altijd een financieel overzicht bij de hand

Met de AccountviewContact-app bent u ook altijd op de hoogte van uw debiteuren en crediteuren. De app bevat een koppeling waarmee u openstaande kosten van elke debiteur en crediteur kunt bekijken, inclusief de bijbehorende facturen en documenten zoals aanmaningen. Dat kan handig zijn wanneer u uw relatie persoonlijk bezoekt. Zo heeft u altijd de actuele financiële gegevens bij de hand. Vanuit de app kunt u tevens uw eigen openstaande posten bekijken én betalen via directe bankkoppeling. Ten slotte kunt u in de app bladwijzers opslaan naar belangrijke presentaties en websites.

Vraag een licentie aan bij Visma

Als u gebruik wilt maken van de AccountviewContact-app, kunt u een licentie aanvragen via de website van Visma. Hiermee krijgt u toegang tot de app, die u via Google Play of via de App Store voor uw Android of iOS-systeem. Als aanvulling op Accountview heeft Visma nog enkele andere apps ontwikkeld die u geïntegreerd met de AccountviewContact-app kunt gebruiken, zoals Consolit, waarmee u werkopdrachten aan uw medewerkers kunt geven, en waarmee u de geboekte uren, materialen, kosten en urenregistratie in de AccountviewContact-app kunt zien. Met de Visma Scanner-app kunt u eenvoudig foto’s maken van kassabonnen en facturen en deze via de AccountviewContact-app toevoegen. Met de TimeEntry-app is het voor uw medewerkers mogelijk om via de mobiele telefoon uren, kilometers en onkosten vast te leggen. Deze kunt u via de Accountviewcontact-app in realtime weer inzien.