gezichtverzorging

Anti aging producten gebruiken, heeft dat zin?

Alle mensen zijn sterfelijk. Het is niet alleen de titel van een van de mooiste romans van Simone de Beauvoir, maar een waarheid die we allemaal kennen. Onze levens zijn eindig en dat besef zorgt ervoor dat velen hun uiterste best doen om alles uit het leven te halen voordat noodzakelijke veroudering veel activiteiten onmogelijk maken. De wetenschap dat het ooit voor ons ophoudt, blijkt vaak de motor achter onze ambities en dadendrang te zijn. Ouder worden is een logische consequentie van leven. Maar willen we alle consequenties wel aanvaarden? Wat is er op tegen om de sporen van ouder worden te verdoezelen of ervoor te zorgen dat we ze uitstellen? Anti aging producten bieden ons hierbij de helpende hand.

Jong en dynamisch ouder worden

De jonge en soepele huid heeft een groot herstelvermogen. De huid is goed doorbloed, wat de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen bevordert en goed in stand houdt. De jeugdige elasticiteit van de huid wordt voor een groot deel veroorzaakt door eiwitten als collageen. Bij het ouder worden neemt de productie van collageen af en zijn de overgebleven eiwitten en andere huidbestanddelen minder effectief. Het resultaat is een minder elastische huid, die losser gaat zitten en onder invloed van de zwaartekracht gaat hangen. Dit lijkt onoverkomelijk. We hebben het maar te accepteren. In sommige gevallen kunnen we deze effecten van ouder worden tenietdoen door een facelift bij een gediplomeerd plastisch chirurg. Maar ook dat is slechts een tijdelijk effect. Uiteindelijk wint de voortschrijdende tijd het altijd.

Gezond ouder worden, een gevecht tegen de bierkaai?

De wetenschap staat niet stil. De oorzaken van ouder worden komen steeds beter in kaart en diverse cosmeticaconcerns hebben veel geĆÆnvesteerd in prductontwikkeling. De producten die hieruit zijn ontstaan, nemen een groot deel van de effecten van het ouder worden weg. Ouder worden is niet te voorkomen, maar de effecten kunnen op een gezonde manier zo lang mogelijk bestreden worden. Anti-verouderingsproducten kunnen bijvoorbeeld de huiddoorbloeding stimuleren of de productie van collageen omhoog schroeven. Deze producten geven daarmee de huid een verjongingskuur en maken het soepeler en meer elastisch. Een soepele huid houdt ook beter vocht vast en geeft je daarmee een frisser en jeugdiger uiterlijk. Daarnaast zijn er huidverzorgingsproducten die rimpelvorming tegengaan en bestaande rimpels wat opvullen en zo hun aanwezigheid verdoezelen.

Mooi oud worden met het hannahhuis

De strijd tegen de ouderdom en alles wat daarmee samengaat, zullen we uiteindelijk verliezen, maar dat wil niet zeggen dat we de handdoek in de ring gooien bij de eerste tekenen. Mooi oud worden, met een jong ogende en soepele huid is goed mogelijk en een persoonlijke keuze. Goede producten, ontwikkeld in eigen land en vanuit de dagelijkse praktijk, kun je online aanschaffen bij het hannahhuis. Het hannahhuis biedt naast anti-verouderingsproducten een hele reeks gezichts- en huidonderhoudende productlijnen, voor mannen, vrouwen en jongeren. Daarbij gaan ze uit van de specifieke vereisten van bijvoorbeeld een verouderende huid, een droge huid, of een huid die gevoelig is voor acne. Wie op een gezonde en mooie manier ouder wil worden, zal maatwerk moeten verrichten, uitgaand van de eigen huidconditie. Het hannahhuis levert die producten waarmee dit ook daadwerkelijk mogelijk is. Bezoekt u hun website en oordeelt u zelf.