auping

Een Auping bed van de Beddenspecialist

Al sinds 1888 zijn de bedden van Auping een begrip in Nederland en dat is ook niet verwonderlijk. Als er één beddenmerk is waar continu gewerkt wordt aan innovaties waardoor je een nog betere nachtrust mag verwachten, dan is het wel dit topmerk.

Waar bedden, matrassen en bedbodems van dit merk vroeger echt voorbehouden waren aan mensen die zich de aanschaf van een bed uit het topsegment konden veroorloven, is dat nu beslist niet meer zo. Een goede nachtrust ligt ook voor mensen met een iets minder uitbundig gevulde beurs in het verschiet.

Kwaliteit door continue innovatie

Deze gerenommeerde Nederlandse fabrikant heeft voor zijn producten drie duidelijke aandachtspunten. Het draait om Ventilatie, Ondersteuning en Drukverdeling. Bij een correcte en op je persoonlijke behoeftes afgestelde combinatie van deze factoren ervaar je pas hoe heilzaam echt goede nachtrust voor je kan zijn.

Een mens produceert continu warmte. Wij hebben nou eenmaal een lichaamstemperatuur van 37 graden Celsius, terwijl onze leefomgeving over het algemeen een graad of zeventien koeler is. Die warmte moet tijdens het slapen wel afgevoerd kunnen worden, hoewel we het tijdens het in slaap vallen graag zo comfortabel mogelijk willen hebben.

Ook verliest een gemiddelde persoon tijdens het slapen zeker een liter vocht. Ook dat vocht zal een uitweg uit onze bedden moeten vinden. Een adequate ventilatie is daarom essentieel voor een goede nachtrust.

De drie aandachtspunten in de praktijk

Wie een spiraalbodem van deze fabrikant ziet, zal opvallen dat het voor wel 80 procent een open structuur laat zien. Dit is beslist bevorderlijk voor een goede ventilatie en afvoer van overtollig vocht. Daarbovenop hoort een goed ondersteunend en ventilerend matras. De AVS-matrassen van dit merk voldoen hieraan. De toplaag van het matras is vochtabsorberend. Het overtollige vocht wordt naar de onderkant en de zijkant van het matras getransporteerd door slim materiaalgebruik. Materialen met open structuren zorgen voor dit vochttransport zodat je altijd wakker wordt met een comfortabel en droog gevoel.

Een goed matras moet ook de juiste ondersteuning geven, in welke positie je ook het liefste slaapt. De AVS-matrassen, waarbij AVS staat voor Actieve Ventilatie en Support, geven je dit ook. AVS-matrassen beschikken over innovatieve DPPS-veren die twee functies hebben.

Allereerst geven ze in elke houding de juiste ondersteuning, hoe beweeglijk je tijdens het slapen ook bent. De veren passen zich bovendien onafhankelijk van elkaar aan aan je lichaamshouding. Waar jij op het matras drukt, geven ze voldoende tegendruk. En waar jij geen druk uitoefent, houden de veren zich ook rustig. Dit zorgt voor een aangepaste drukverdeling in je matras, waardoor je een betere en gezondere nachtrust gaat ervaren.

Maatschappelijk verantwoord handelen

Stel nou dat je van plan bent om een nieuw bed en een nieuw matras aan te schaffen. Wat doe je dan met je oude matras? Gebruik je het als reservematras als je logés ontvangt? Of gaat het naar het grof vuil en komt het in het milieu terecht? Het Aupingconcern treedt op als maatschappelijk verantwoord handelende fabrikant. Zij nemen bij aanschaf van je nieuwe matras het oude van je over en zorgen voor milieuvriendelijke recycling.

Een betrouwbare leverancier

Wil je een bed en matras van dit Nederlandse topmerk aanschaffen? Kijk dan voor veel service en voordeel in het assortiment van De Beddenspecialist. Komt u gerust vrijblijvend langs op een van de vele vestigingen voor een goed adviserend gesprek.