balterio

Balterio laminaat heeft de uitstraling van parket

Als u van plan bent om in uw nieuwe huis of tijdens de verbouwing van uw huidige woning een nieuwe vloer aan te leggen, heeft u veel mogelijkheden. Veel mensen hebben een overduidelijke voorkeur voor de klassieke en bijzondere uitstraling van een houten vloer. Klassiek parket, zeker als het gelegd is in een smaakvol visgraatmotief, straalt luxe en comfort uit en zorgt beslist voor een waardevermeerdering van uw woning. Parket vraagt wel om regelmatig onderhoud. Moderne parketvloeren zijn voorzien van beschermende lagen en zijn in tegenstelling tot klassiek parket veel gemakkelijker te leggen. Onderhoud en montage waren vroeger wellicht zaken om extra rekening mee te houden, maar de nieuwe generatie parketvloeren geven u veel meer gebruiksgemak. Parket is echter vaak een hele investering. Een goed alternatief is laminaat. Balterio laminaat bootst de schoonheid en het levende karakter van massief hout in feite na. Uw investering is aanzienlijk minder en laminaat is bovendien zeer onderhoudsarm. Budgetfloorstore biedt u nu een merk laminaat aan dat bijna niet van klassiek en massief parket te onderscheiden is.

Eigenschappen van Balterio laminaat

Dit sterk op parket lijkende assortiment wordt geleverd door het kwaliteitsmerk Balterio. Als u kijkt naar houten parketdelen, dan ziet u dat nergens dezelfde structuur en nerftekening zichtbaar is. Hout is een levend product en in feite vertelt elke knoest en elke nerf een eigen verhaal. Dit is nou net de charme van een natuurproduct als hout. Dit kwaliteitsmerk levert verschillende soorten laminaat die het natuurlijke karakter van hout echt natuurgetrouw nabootsen. In het laminaat van dit merk herkent u een grote diversiteit aan nerfstructuren, knoesten en andere zogenaamde onvolkomenheden die hout zijn unieke karakter geeft. Laminaat van dit merk wordt in veel lengte- en breedtematen, legsystemen en kleurstellingen geleverd. Wat prijsstelling betreft past het in budgetten die ontoereikend kunnen zijn voor klassiek parket. Vergeleken met goedkopere soorten laminaat is uw investering wel hoger, maar u krijgt er dan ook veel meer voor terug. De toplaag van dit laminaat is solide, dik en zeer slijtvast. Wat kleurstellingen betreft kunt u kiezen uit donker laminaat of juist gaan voor een lichte vloer. De meest gebruikte houtsoorten worden door dit merk echt natuurgetrouw nagebootst. In sommige ruimtes is het aan te bevelen om te kiezen voor langwerpige laminaatdelen, in andere kiest u beter voor kortere en bredere delen. In het assortiment van dit merk vindt u laminaatdelen van verschillende afmetingen zodat u altijd een passend pakket kunt samenstellen.

Een scherp geprijsd assortiment bij Budgetfloorstore

Als u van plan bent om een hoogkwalitatieve laminaatvloer aan te leggen, neemt u dan eens een kijkje in het assortiment van Budgetfloorstore. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit laminaat en houten vloerdelen die we slim inkopen. De inkoopvoordelen die wij realiseren delen we met onze afnemers. Zo kunt u erop vertrouwen dat u bij Budgetfloorstore nooit te duur uit bent. U mag ons zien als bewakers van uw budget. Als u vragen heeft over dit merk laminaat of niet goed weet hoe u zelf een laminaatvloer kunt aanleggen, neemt u dan zeker contact op met onze productspecialisten.