Contact grills van Maxima Kitchen Equipment voor gemak en kwaliteit

U kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Een goede contact grill doet wat zijn naam belooft. Hij maakt contact met het voedingsmiddel dat u zowel aan de bovenkant als aan de onderkant gegrild wilt hebben. Uw gasten houden waarschijnlijk van die overheerlijke grillsmaak, zowel op hun tosti’s, gevulde stokbroden of gegrilde groentes.
In de huiselijke sfeer is een traditioneel tosti-ijzer meestal voldoende. Maar in uw bar, eetcafé of restaurant wilt u ook de mogelijkheid hebben om snel productie te maken. Daarbij zoekt u ook naar apparatuur die gemakkelijk bediend kan worden en eenvoudig hygiënisch te reinigen. Maxima Kitchen Equipment is ervan overtuigd dat de voor u passende contact grill kunnen leveren.

Contact grills zijn meer dan alleen maar handig

In eerste instantie zult u een contact grill gebruiken om tosti’s of croque monsieurs te maken. Gevulde stokbroden waarvan u wilt dat ze geserveerd worden met een mooi grillpatroon en met gesmolten kaas, zijn de geijkte etenswaren die u onder een contact grill optimaal klaarmaakt.
Maar ook groente kan uw brigade hier uitstekend mee grillen. Denkt u bijvoorbeeld aan gegrilde courgettes, gegrilde paprika of aubergine, als ingrediënt van een nog te bereiden gerecht of juist als de ster van een smaakvol voorgerecht.
Wat u van een contact grill verwacht is duurzaamheid. Onze modellen zijn voorzien van stevige en duurzame gietijzeren bakplaten, in een behuizing van roestvrij staal. Gegarandeerd gaan ze vele jaren mee, ook bij dagelijks en intensief gebruik.
Omdat verschillende ingrediënten vragen om een eigen optimale grilltemperatuur zijn onze modellen ook voorzien van een traploos instelbare thermostaat, zodat uw brigade ook echt maatwerk kan leveren. U kunt er ook over denken om voor een uitgebreide lunch of bedrijfsfeest in korte tijd veel saté te produceren. Omdat het vlees tegelijkertijd aan twee kanten wordt gegrild, levert dit veel tijdwinst op.

Hygiëne is ook bij grillen met een contact grill uiterst belangrijk. Daarom zijn ze allemaal voorzien van een lekbakje en krijgt u er ook een schoonmaakborstel bij waarmee u uw grill snel en grondig kunt reinigen.

Meerdere doeleinden, meerdere uitvoeringen

Maxima Kitchen Equipment levert voor elke horecagelegenheid en voor elke bereiding een passende contactgrill. Produceert uw keuken voornamelijk tosti’s, dan is een vierkant model grill een prima keuze. Wilt u met name stokbroden of andere langwerpige gevulde broden grillen, dan is een rechthoekig model een stuk efficiënter.
Maar misschien wilt u wel tegelijkertijd meerdere ingrediënten voorzien van een grillsmaak en grillpatroon. In die gevallen kan het heel verstandig zijn om een dubbele contact grill aan te schaffen, met twee aparte bovenkanten die onafhankelijk van elkaar dienst doen. Dan kunt u per grilleenheid een eigen temperatuur instellen.
Welk model u ook kiest, alle losse onderdelen zijn eenvoudig te wassen in uw vaatwasser. Als u regelmatig uw contact grill zowel voor als na gebruik grondig laat reinigen, kunt u erop vertrouwen dat u een investering voor langere tijd doet.
Maxima Kitchen Equipment wil overigens meer voor u doen dan alleen maar snel leveren tegen een scherpe prijs. Zeker als u niet exact weet welke contact grill voor uw zaak het meest geschikt is, willen onze productspecialisten u met praktische raad en daad van dienst zijn. Kijkt u eens in het assortiment van Maxima Kitchen Equipment en neemt u vrijblijvend contact op.