Deegrollers

Vind u het ook zo heerlijk om Italiaanse gerechten in huis te ruiken?
Of de geur van gebakken brood? Wat is er lekkerder dan uw eigen goed gelukte gebakken brood te eten op zondagochtend? Om dit te bereiken willen wij graag uw aandacht richten op de deegroller van Maxima Kitchen Equipment.

Voordelen van deegrollers

Deze machines van Maxima Kitchen Equipment zijn zeer makkelijk in gebruik en daardoor kunt u snel aan de slag met het bereiden van het deeg voor uw maaltijd.
Het is een professionele machine met een krachtige motor, die ervoor zorgt dat uw deeg snel en makkelijk uit te rollen is in één soepele beweging.
Het feit dat de motor zeer sterk en krachtig is, draagt bij aan een lange levensduur.
Een zeer groot voordeel van de machine is ook dat hij makkelijk te reinigen is. Dat is belangrijk, want u wilt met plezier uw maaltijden en baksels bereidden. Dat plezier mag u niet ontnomen worden door lastig te reinigen onderdelen van machines.
Daarom wordt het u makkelijk gemaakt met deze deegroller van Maxima Kitchen Equipment. Alle onderdelen zijn simpel en snel te reinigen, zodat uw bakplezier er niet onder lijdt.
Ten opzichte van andere merken deegroller heeft deze machine een extra voordeel: De machine verwarmt het deeg niet, daardoor blijft het deeg mooi soepel en wordt het pas hard en warm, als u er mee klaar bent en het in de oven stopt.

Deegrollers voor alle soorten deeg

Met een professionele deegroller kunt u de heerlijkste maaltijd op tafel zetten, omdat deze machine geschikt is voor het rollen van allerlei soorten deeg.
Pizzadeeg, om de meest heerlijke Italiaanse pizzarecepten mee te maken en ook pastadeeg, om bijvoorbeeld een lekkere Spaghetti Bolognese te maken voor een etentje samen met vrienden.
Maar u kunt ook het huis heerlijk laten geuren naar gebakken brood, waarvan u het brooddeeg rolt met deze deegroller. Daarnaast kunt u allerlei heerlijke cakes en taarten bakken, want deze machine is ook geschikt voor cakedeeg en fondant.

Waarom en tips

U kunt zich afvragen, waarom u nou een deelrollermachine zou aanschaffen in plaats van een simpele houten deegroller. Dan hebben wij voor u het antwoord. Als u deze investering doet, blijft u plezier hebben in het bakken en koken. Geen pijn meer in uw armen na een aantal keren rollen, geen mislukte baksels omdat het deeg niet glad genoeg was.
Maar juist jarenlang heerlijke precies goede pizza met een bodem van perfecte glad gerold pizzadeeg. U heeft zelfs de mogelijkheid om extra nauwkeurig te werken door de voetpaalbediening, die geleverd wordt bij de standaard. Daardoor heeft u extra controle over de snelheid van de machine en bepaalt u zelf de perfecte dikte van het deeg.
Tips
Deze deegrollers zijn uitermate geschikt om te worden gebruikt bij het bereiden van maaltijden voor meerdere personen. Het gaat gemakkelijk en snel en daarom raden wij u aan om de machine te gebruiken als u heerlijke pizza’s wilt eten, maar ze wel zelf wilt maken en niet bestellen. Door het gebruik van deze machine heeft elke pizza precies de juiste dikte en kost het geen extra tijd.
Het mooie is dat dit ook geld voor als u het gebruikt voor twee pizza’s. Eigengemaakte pizza is zoveel lekkerder dan een afhaalpizza.
Snel aan de slag in de keuken en u kunt de zelfgebakken pizza’s en andere heerlijke gerechten al ruiken!