Espresso machines

Het belang van een goede kop koffie is bij iedereen bekend. Een kop koffie met iemand drinken staat in het bedrijfsleven vaak gelijk aan het sluiten van een deal, vergaderen, netwerken en overnames te vieren. Dan het is het van belang dat de koffie bij deze gebeurtenissen en besprekingen goed is. Goed van smaak, sterkte, temperatuur en grootte.
Daarnaast geeft de beschikbaarheid van goede koffie ook een goede stimulans aan de productiviteit van uw werknemers.

Voordelen

De koffiemachines van Maxima Kitchen Equipment kunnen uw bedrijf veel bieden op het gebied van goede koffie. Met name de Espresso machine kan een geschenk zijn voor uw bedrijf.
Een Espresso is een kop koffie, die de drinker ervan een shot energie geeft.
Dat is nodig op de werkvloer, want het zorgt voor meer productiviteit en opgewekte werknemers die met plezier hun werk uitvoeren.
Een groot voordeel van de Espresso machines is dat er uit één apparaat per uur zeker meer dan 100 koppen espresso geschonken kunnen worden. Zo is het mogelijk om de klanten, werknemers en bezoekers snel te bedienen. Door die snelheid is het apparaat ook uitermate geschikt op een bedrijf met veel medewerkers.

Het apparaat hoeft niet per se te worden bediend door een speciaal opgeleide barista, maar is zo simpel te bedienen dat alle medewerkers ermee overweg kunnen.
Daarnaast is het apparaat makkelijk bij te vullen en kunnen er meerdere koppen tegelijk onder. De machine is ook gemakkelijk schoon te maken.

Verschillende modellen

De Epresso machines van Maxima Kitchen Equipment zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar. De meest bekende zijn de modellen, waar één kop onder kan, waar twee koppen onder kunnen of de Elegance waar drie koppen tegelijk onder kunnen.
Het andere verschil tussen deze verschillende modellen is dat er hoe meer koppen er tegelijk onder kunnen er ook meer koppen Espresso per uur geschonken kunnen worden.
Zo kunnen er met de Elegance Grande 3 groeps door de boiler van 17,5 liter in een uur ongeveer 760 koppen Espresso geschonken worden. Zo is een grote groep bezoekers dus nooit een probleem en kan uw bedrijf alle medewerkers van de nodige Espresso voorzien.
Ook hoeft u als u een beurs of evenement organiseert geen nieuwe of andere apparaat te huren of te kopen. De Espresso machine kan het allemaal makkelijk aan.

Extra’s

Het mooie aan de koffiemachines van Maxima Kitchen Equipment is dat u zelf bepaald hoe de machine eruit komt te zien en wat deze allemaal kan.
Zo heeft u een keuze uit verschillende opties, die kunnen worden toegevoegd aan de al zeer imposante Espresso machines Elegance Grande 3 groeps.
Dat zijn de volgende opties. U kunt laten toevoegen:
Een melkschuimopzetstuk, om de koffie nog mooier, maar vooral lekkerder te maken.
Een baristaset, die handig kan zijn bij het serveren van speciale koffie tijdens een beurs of evenement op uw bedrijf.
Een koffiemolen, groot of klein, dat kunt u zelf besluiten. Zelf gemalen koffiebonen maken de smaak extra intens.
Een uitkloplade, zodat de machine er schoon uit blijft zien en later geleegd kan worden.
Een waterontharder voor 8.0 liter.
Een waterontharder voor 12.0 liter, want met zacht water krijgt de toch al bijzondere koffie een nog intensere beleving.