star wars sweater

Haal een coole Star Wars sweater bij Famouswannahaves

Word jij ook zo moe als je met iemand spreekt over jouw voorliefde voor Star Wars en hij komt dan met een opmerking over Captain Kirk en de Enterprise? Of ben je misschien de vader of moeder van een kind dat niet uitgepraat raakt over meester Yoda, Jabba the Hutt, Luke Skywalker of The Force?

Als je voor je kleine Jedi-ridder een mooi cadeau zoekt, voor Sinterklaas, Kerstmis, verjaardag of zomaar omdat je er zin in hebt, kijk dan eens online en zoek een cool Star Wars T-shirt of een comfortabele Star Wars sweater.

Star Wars, een modern sprookje met cultstatus

George Lucas verzon deze sage die in zeer korte tijd de wereld veroverde al begin jaren zeventig. Hij wilde een echt visueel bijzonder aantrekkelijke SF-film maken, gecombineerd met een verhaal over goed en kwaad dat zowel jonge als oudere kijkers nog jaren zou bekoren.

Waarschijnlijk had hij in het begin niet door hoe ontzettend geliefd zijn verhaal zou worden en hoe revolutionair zijn visuele beelden van een melkwegstelsel, ver weg en lang geleden, bevolkt door de meest bizarre aliens. De allesomvattende Kracht, of Force, de morele adel van de Jedi en de dreiging van dictatuur en de Donkere Zijde spraken miljoenen mensen over de hele wereld aan en zijn inmiddels onderdeel van onze collectieve cultuur.

Luke Skywalker, Chewbacca, Han Solo en prinses Leia zijn in de belevingswereld van volwassenen en kinderen uitgegroeid tot helden met gedrag dat navolging verdient.

Sprankelende merchandise

Niet alleen de bioscoopfilms en de video’s, dvd’s en BluRay’s zijn bijzonder succesvol en geliefd gebleken, ook de merchandise heeft beslist de harten van velen veroverd. Actiefiguren gingen grif over de toonbank en met name Lego deed een gouden greep toen het zijn Star Wars-lijn uitbracht.

En daar hield het uiteraard niet op. Ook kleding, variërend van baseball caps, T-shirts, jassen en sweaters werden overal verkocht. Waar je ook op de wereld komt, overal zie je Star Wars merchandise. Uiteraard was de eerste hausse vlak na de eerste trilogie en begon een tweede piekperiode op het moment dat de tweede trilogie uitkwam. En op dit moment, nu deel zeven een jaar geleden het levenslicht zag?

Prachtige sweaters en T-shirts van The Force Awakens

Eind 2015 kwam het langverwachte eerste deel van de derde trilogie uit en werd een wereldsucces. Letterlijk oude en vooral ouder geworden bekenden als Chewbacca, Han Solo en Leia keerden terug op het witte doek en nieuwe karakters als de robot BB-8 en de veelbelovende Kylo Ren deden hun intrede. Maar ook het Kwaad kreeg in de First Order een nieuw gezicht. En natuurlijk is hun beeltenis terug te vinden op T-shirts en sweaters. Ben je geïnteresseerd? En waar kun je ze dan het beste aanschaffen?

Haal je Star Trek kleding bij Famouswannahaves

Famouswannahaves zegt eigenlijk al genoeg met zijn naam. In deze webwinkel vind je de mooiste en officiële merchandise van succesfilms en successeries als Despicable Me, Game of Thrones, The Hunger Games, maar ook van klassiekers als Looney Tunes. En natuurlijk Star Wars.

Zoek je een cool T-shirt in meisjesmaten, jongensmaten of juist voor volwassenen? Gaat je voorkeur uit naar een trendy sweater met capuchon, met Star Wars-opdruk? Zeker als je veel keuze wilt en als de stof van uitstekende kwaliteit moet zijn, is het slim om even in het assortiment van Famouswannahaves te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *