Hosted Voip image

Maak kennis met hosted voip

Hosted VoIP is vandaag de dag enorm populair. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te bellen via internet. Een belangrijke reden hiervoor is kostenbesparing. Financieel voordeel kan oplopen tot maar liefst 40 procent. Het heeft dus zeker meerwaarde om te bellen via internet. Hoe werkt het nu eigenlijk, wat zijn de voordelen en waar let u op als u kiest voor bellen via internet bij Van Dulst Automatisering & Beveiliging?

Hoe werkt het?

Eigenlijk betekent VoIP dat u belt naar klanten via een internetverbinding. Elk bedrijf dat beschikt over een internetverbinding komt in aanmerking voor VoIP. Waar u normaal gesproken kiest voor een telefooncentrale, kunt u nu eenvoudig uw zakelijke telefoontjes plegen via internet.

Ook inkomende telefoontjes kunt u zonder problemen ontvangen. Integratie met mobiele telefonie is geen enkel probleem. Wilt u naast deze goedkope manier van bellen profiteren van extra service? Kiest u dan voor VoIP bij Van Dulst Automatisering & Beveiliging.

De vele extra’s bij Van Dulst Automatisering & Beveiliging

Natuurlijk wilt u bij VoIP profiteren van dezelfde mogelijkheden en voordelen als bij een gewone telefooncentrale. Als u kiest voor de hosted variant bij dit bedrijf, dan profiteert u bijvoorbeeld van de mogelijkheid om telefoons door te schakelen, openingstijden op telefoonnummers te integreren, een keuzemenu en voicemailberichten die ook per e-mail naar de ontvanger worden toegestuurd. Het is zelfs mogelijk om eigen gekozen muziekbestanden af te spelen als een klant moet wachten.

Wat zijn de voordelen?

Een belangrijk voordeel voor uw organisatie of bedrijf is dat u niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale. Ook de lage gesprekskosten en lage instapkosten zijn aantrekkelijk voor zowel startende ondernemers als bedrijven die al jarenlang actief zijn. Dankzij de eenvoudigheid en de flexibiliteit van het bellen via internet, is het voor ZZP’ers en MKB’ers zeker aantrekkelijk om hiermee aan de slag te gaan. Welke voordelen biedt VoIP nog meer?

  • Gemiddeld 40 procent goedkoper dan gewone telefonie
  • Eenvoudig te installeren
  • Gemakkelijk uit te breiden
  • Maandelijks opzegbaar bij Van Dulst Automatisering & Beveiliging

Tips bij installatie en het gebruik

Als u ervoor kiest om VoIP te gebruiken binnen uw bedrijf, dan loont het zeker om advies in te winnen bij Van Dulst Automatisering & Beveiliging. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen om inzake te krijgen in de kosten. U krijgt altijd een eigen contactpersoon en bovendien werkt het bedrijf alleen met gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers. Dankzij de korte lijnen profiteert u te allen tijde van één aanspreekpunt.

Kortom, neem contact op met Van Dulst Automatisering & Beveiliging als u bellen via internet binnen een kort tijdsbestek wilt realiseren. U bent verzekerd van professioneel advies en een deskundige aanpak.