verlichte trapleuning

Illunox leuningen en balustrades

Veiligheid en stijl in en om uw gebouw: Illunox leuningen en balustrades

Stel, u komt uit een bioscoopzaal of theaterzaal en het is inmiddels donker geworden. U heeft genoten van een voorstelling en u wilt terug naar boven of naar beneden lopen. Dat gaat niet geheel prettig, omdat de trapleuning onverlicht is. U ziet zowel de leuning als de trap minder goed. ILLUNOX biedt oplossingen op maat voor verlichte trapleuningen en balustrades. U, uw klanten en bezoekers kunnen voortaan comfortabel en veilig het gebouw doorlopen, op elk moment van de dag.

Trapleuningen

Het handige van een ILLUNOX RVS trapleuning, is dat deze verkrijgbaar is in verschillende montagemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan montage bij glas of muren en verschillende andere toepassingen binnen gebouwen.

Daarnaast zijn ILLUNOX trapleuningen verkrijgbaar in diverse maten en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld uit verschillende vormen en diameters kiezen om uw ideale leuningen vorm te geven.
Met de verlichte trapleuningen heeft ILLUNOX de RED DOT Design Award gewonnen, een belangrijke prijs als het om productdesign gaat.

Verlichting voor trapleuningen

De LED verlichting van ILLUNOX is duurzaam en wordt eenvoudig geïntegreerd. Om de verlichting perfect bij uw ruimtes te laten aansluiten, kunt u kiezen uit verschillende lichtsterktes en kleuren. U kunt uw gebouw dus exact de uitstraling geven die u wilt: warm, modern of bijvoorbeeld creatief. Met de verschillende mogelijkheden streven we naar een optimale oplossing voor uw gebouw.

Verlichte trapleuningen outdoor

Naast trapverlichting binnen, biedt ILLUNOX diverse mogelijkheden voor outdoor trapverlichting. Zo kunt u veiligheid en sfeer creëren rondom uw gebouw. Zeker bij trappen in de buitenlucht is het wenselijk voor bezoekers of klanten als zij goed kunnen zien waar zij lopen. Daarnaast zorgt trapverlichting voor een aangenaam, welkom gevoel.
ILLUNOX trapleuningen worden onder meer gebruikt in en om theaters, winkelcentra, concertgebouwen, bioscopen en kantoren.
verlichte balustrade

Balustrades

Voor sfeer en veiligheid binnen en buiten grotere gebouwen, kunnen verlichte balustrades van ILLUNOX uitkomst bieden. Deze kunnen geleverd worden in de materialen roestvrijstaal (RVS) en glas. Ook de balustrades zijn geschikt voor vele toepassingen in en om uw gebouw en kunnen gemonteerd worden met verschillende lichtkleuren – en sterktes.
Bij het leveren van balustrades kunt u kiezen tussen een maatwerk bouwpakket (maatwerk voor u dat al gedaan is) of u kunt een bouwpakket laten leveren dat u zelf ter plekke op maat maakt. Daarnaast kunt u kiezen of u uw balustrades zelf monteert, of dat het ILLUNOX team dit vakkundig komt uitvoeren.

Advies en montage van ILLUNOX

Als u graag advies wilt over de vele mogelijkheden van ILLUNOX trapleuningen en balustrades kunt u ons uiteraard mailen of bellen. Het ILLUNOX team staat met plezier voor u klaar. Ook kunt u indien gewenst, de mogelijkheden voor specifiek maatwerk met ons bespreken.
Wanneer u het inmeten en monteren van ILLUNOX vakkundig wilt laten doen, kunt u dit uitbesteden aan het ILLUNOX montageteam. Zij komen het inmeten en/of monteren efficiënt voor u verzorgen.
ILLUNOX oplossingen: veilig en passend

Het ILLUNOX systeem voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om de slagvaardigheid van het materiaal en systeem. ILLUNOX producten zijn duurzaam en sterk bestand tegen vandalisme. U haalt met ILLUNOX een betrouwbaar systeem uw bedrijf binnen, dat jarenlang meegaat. ILLUNOX valt dan ook onder beschermingsklasse IK10, de hoogste klasse.

Gebruik verlichte trapleuningen en balustrades voor de veiligheid van uw klanten én om de sfeer van uw gebouw of bedrijf te onderstrepen.