kassasysteem tablet

Een kassasysteem tablet biedt u veel mogelijkheden

Bent u ondernemer in de horeca of in een andere sector waar u veel klantencontact heeft? Hoe meer betalende klanten of gasten u heeft, hoe meer kassahandelingen nodig zijn om uw omzet te genereren. Dat is natuurlijk erg mooi, maar het levert u ook veel extra werk op. Aan de hand van uw transactieoverzicht bepaalt u uw omzet, uw winst, maar ook uw voorraadpositie. Deze is weer van invloed op het aantal bestellingen dat u moet plaatsen. Daarnaast is het ook van belang om regelmatig te checken of uw actuele voorraad wel matcht met de voorraad die u volgens uw berekeningen moet hebben. U bent hier regelmatig vele uren zoet mee, maar u weet dat dit gewoon onderdeel van uw werk als ondernemer is. Toch zijn er mogelijkheden om u veel tijd te besparen op administratief gebied. Mogelijkheden die voor uw personeel én voor uw gasten bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Mogelijkheden tenslotte die ook een positieve invloed op uw uitstraling als ondernemer kunnen hebben. Heeft u wel eens aan een kassasysteem tablet gedacht?

Voordelen van een kassasysteem met tablet

Als u een horecaondernemer bent biedt een kassasysteem dat gebruik maakt van tablets u veel voordelen. Op het moment dat uw bedienend personeel een bestelling opneemt via een tablet, komt er automatisch een bestelling in uw bar en uw keuken terecht. Nooit meer last van onleesbare handgeschreven bonnetjes die aanleiding kunnen zijn voor vergissingen en klachten aan tafel. Als uw kassasysteem gebruik maakt van software, liefst cloud-based, wordt automatisch uw voorraad bijgewerkt. Ook worden uw omzetcijfers en winstcijfers gelijktijdig aangepast. Merkt uw kassasysteem dat uw voorraadpositie onder een bepaalde grenswaarde komt, dan kan de software automatisch een inkooporder genereren, als u dat zo heeft ingesteld. BTW berekent hij automatisch en u zult merken dat u echt veel uren aan administratieve werkzaamheden spaart. Zo houdt u tijd over voor uw gezin en kunt u ook meer tijd steken in dat waar u écht goed in bent: commerciële acties verzinnen en in gang zetten en écht ondernemen.

Nog meer voordelen van tablets

Met een tablet, gekoppeld aan een kassasysteem, is het ook mogelijk om uw klanten op een visuele en interactieve manier kennis te laten maken met uw aanbod. Zo kunt u tablets ook goed gebruiken bij commerciële activiteiten zoals een beurs of een braderie. Op een beurs kunt u een tablet ook inzetten als u merkt dat er veel belangstelling is, maar u onvoldoende medewerkers heeft om iedereen persoonlijk te woord te staan. Hiermee voorkomt u dat potentiële klanten een andere stand opzoeken als ze te lang moeten wachten.

Tabletsolution, uw deskundige zakenpartner

Zowel voor tablets en kassasystemen, maar ook voor smaakvolle tablethouders in uw onderneming of op een beurs, kunt u een beroep doen op Tabletsolution. Tabletsolution levert tablets en oplossingen, zowel voor iPads als Android-tablets. Door hun complete assortiment en jarenlange ervaring zijn de professionals van Tabletsolution een ideale zakenpartner. Wie weet wakkert hun advies bij u wel ideeën aan waar u anders nooit op was gekomen.