hotelbedden

Het kiezen van geschikte hotelbedden

Het beste voor uw gasten: mooie hotelbedden

In een hotel komen de gasten om er even tussenuit te zijn, of om te overnachten. Een goed bed is daar een essentieel onderdeel van. In een geschikt bed slapen uw gasten goed en u kunt er de uitstraling van uw hotelkamers mee compleet maken. Met een ruime keuze op het gebied van hotelbedden kunt u alle kanten uit.

Goed slaapcomfort

Boxprings en matrassen met pocketvering of bonellvering: ze hebben ieder hun voordelen en sterke punten. Pocketvering heeft bijvoorbeeld de eigenschap om te zorgen voor optimale ondersteuning op elk punt van het lichaam. Bonellvering is iets voordeliger in prijs. U kunt ook kiezen voor matrassen met een combinatie van pocketvering en bonellvering.

Boxprings staan bekend om de uitstekende ondersteuning, goede ventilatie en de vele mogelijkheden om ze te kunnen aanpassen aan het interieur. Vaak zijn ze hoog, wat mensen als prettig ervaren, en ze zijn geschikt voor elk type slaper (buik, rug, zij, combinatie). Het matras van een boxpring kunt u apart kiezen van de bodem.
U kunt dus helemaal zelf bepalen welk slaapcomfort uw gasten hebben en hoe het eruit ziet.

Verschillende bedden

Bij Linnen At Work, een ervaren specialist in bedden voor hotels, kunt u kiezen uit de Elegance bedden en de First Class bedden. Deze hebben ieder hun eigen voordelen en comfort. Ook kunt u diverse stijlen terugvinden in deze twee assortimenten, zoals modern, landelijk of barok.

In de twee categorieën kunt u kiezen uit verschillende achterwanden en verschillende stoffen voor de boxprings. Achterwanden kunnen voor u op maat gemaakt worden in de hoogte en breedte die u wilt.

Verschillende matrassen

Matrassen zijn verkrijgbaar in drie categorieën: basic, superior en de luxe. Basic matrassen hebben vaak een bonellvering en luxe matrassen zijn voorzien van bijvoorbeeld traagschuim gecombineerd met pocketvering.
Kortom, er is een ruime keuze aan matrassen in verschillende prijscategorieën, om voor een optimaal slaapcomfort van uw gasten te zorgen.

Zelf samenstellen: de details

Een bed is meer dan alleen maar een bed. Het is een rustpunt voor uw gasten en een onderdeel van het interieur. Daarom kunnen bedden in verschillende stoffen geleverd worden, u kunt zelf kiezen welke kleur de poten hebben en hoe de achterwand eruit ziet. U kunt ook kiezen of u wielen onder de poten wilt.

Oriënteren op bedden voor uw hotel

Er is een ruime keuze in bedden zodat elk hotel passende bedden in de kamers kan hebben. U kunt zelfs kiezen voor een complete inrichting van de kamer in de stijl van het bed. Er wordt goed met u meegedacht over de sfeer en het comfort van uw gasten.

Linnen At Work biedt u een ruim assortiment om ervoor te zorgen dat de gasten tot rust komen in een prettig en stijlvol bed. En alle onderdelen van het bed waaruit u zelf kan kiezen voor een goed comfort en een mooi interieur helpen daar extra aan mee.