mamut one

Mamut one voor efficiëntere bedrijfsprocessen

mamut one

Efficiëntere bedrijfsprocessen met Mamut One

Zoeken naar een openstaande factuur, de status van een lopend project inzien of uw voorraden nalopen, voor bedrijven in het mkb zijn dit vaak tijdrovende processen. Softwareontwikkelaar Visma ontwikkelde met Mamut One een softwarepakket een oplossing waarmee dit soort tijdrovende bedrijfsprocessen tot het verleden behoren. Door alle bedrijfsinformatie op één plek te bundelen en te koppelen wint u tijd en verhoogt u de efficiency binnen uw bedrijf.

Een complete oplossing voor elk bedrijf

Het Mamut-softwarepakket verenigt alle mogelijke bedrijfsprocessen en administratieve processen in één pakket dat integreerbaar is met bijvoorbeeld Microsoft Office of een webwinkel. Daarmee biedt het pakket altijd inzicht in actuele voorraden, de status van een offerte of managementrapportages. Het programma is geschikt voor kleine bedrijven zoals webshops, maar ook voor grotere bedrijven die internationaal opereren. Processen en gegevens worden opgeslagen in de cloud, zodat medewerkers vanaf elke locatie gegevens kunnen bijwerken. Dit is niet alleen efficiënter, maar levert u ook voordelen op ten opzichte van uw concurrenten. Omdat het systeem kan worden aangepast naar uw eigen bedrijfsstructuur, heeft u altijd een softwarepakket op maat dat geheel is afgestemd op uw eigen bedrijf en bedrijfsprocessen.

Van administratie en inkoop tot klantbeheer en personeelsdossiers

Met het Mamut-softwarepakket kunt u al uw bedrijfsprocessen op één plek in de cloud onderbrengen. Zo kunt u uw complete debiteuren- en crediteurenadministratie en boekhouding bijhouden. Zo kent het programma mogelijkheden om automatisch een herinnering te sturen, mogelijkheden voor elektronisch bankieren en om documenten te scannen en te archiveren. Met opties zoals een DM-filter kunt u eenvoudig klanten selecteren voor een direct mailing. Daarnaast kent het softwarepakket mogelijkheden voor integratie met Microsoft Outlook en Skype voor rechtstreekse contacten met uw klanten. Met opties zoals urenregistratie en verzuimrapportages beschikt u altijd over actuele informatie over uw medewerkers. Daarmee is het Mamut-softwarepakket een complete oplossing voor het midden- en kleinbedrijf.

Breid uw pakket uit met extra modules en apps

Mamut One is verkrijgbaar in drie versies waaronder Office en Enterprise, gericht op dienstverlening of juist verkoop van producten. Elke versie heeft een ‘standaard’ inhoud, die u naar wens kunt uitbreiden met extra modules voor bijvoorbeeld webwinkels, zoals de mogelijkheid voor klanten om een gebruikersaccount aan te maken, een kassaoplossing die wordt gekoppeld aan bijvoorbeeld uw voorraad en integratie met PayPal. Daarnaast zijn er apps voor de iPhone en iPad waarmee u bijvoorbeeld op locatie nieuwe klanten kunt registreren of laten tekenen voor een order, en een app waarmee u met uw mobiele apparaat documenten kunt scannen. Daarmee brengt u informatie gemakkelijk over naar de cloud.

Geschikt voor elke branche

Het Mamut-softwarepakket is in principe geschikt voor toepassing in elke branche. Zo maken niet alleen zelfstandig ondernemers gebruik van het pakket, maar wordt het ook gebruikt door groothandelsbedrijven, door woningcorporaties, zorginstellingen en in de zakelijke dienstverlening. Wilt u weten wat het Mamut-softwarepakket uw bedrijf kan bieden? Bezoek dan de website van Visma, dat het softwarepakket ontwikkelde.