Mobile HRM software

Mobile HRM Software

Actuele gegevens altijd bij de hand

Personeelsinformatie speelt binnen bedrijven een belangrijke rol. Zeker als een bedrijf groeit, krijgt u als ondernemer te maken met allerlei HRM-gegevens. Soms is er een wijziging nodig of moeten er gegevens worden aangevuld. Met Mobile HRM Software van Visma heeft u eenvoudig inzicht in actuele HRM-gegevens. Bovendien is het geen enkel probleem om wijzigingen door te voeren en zo alles up-to-date te houden. Wat zijn nog meer voordelen van deze software en waarom is het interessant een keuze te maken voor de mobiele applicatie van Visma?

Wat is Mobile HRM Software?

HRM-gegevens invoeren en bijwerken vergt veel van uw tijd. U bent er veelal een dagtaak aan kwijt. Met de mobiele software maakt u het niet alleen gemakkelijk voor uzelf, maar ook voor uw werknemers. Medewerkers van uw bedrijf kunnen via de applicatie op hun smartphone digitaal kosten declareren of hun salarisstrook inzien. Ziekmeldingen of verlofaanvragen kunnen eveneens geregeld worden via de mobiele applicatie van Visma. Dit scheelt u en uw medewerkers flink wat tijd, waardoor u minder kosten kwijt bent aan het bijhouden van een degelijke HRM-administratie.

Welke voordelen biedt het?

HRM-software van Visma biedt uw kantoor of onderneming diverse voordelen. Wij zetten ze overzichtelijk voor u op een rij:


– HRM-processen worden probleemloos gedigitaliseerd.
– U heeft altijd eenvoudig inzicht in actuele gegevens.
– Het is flexibel en gemakkelijk te integreren en levert u een flinke tijdsbesparing op.
– Het is gebruiksvriendelijk en helpt allerlei processen in uw bedrijf te stroomlijnen.
– Mobile HRM software van Visma is perfect voor zowel ondernemers als werknemers.

Deze software biedt u dus ongekende voordelen en helpt om effectief te ondernemen. Kortom, neem direct een kijkje bij de software van Visma en laat u bijpraten door een professional van het bedrijf.

Meld u bij Visma voor mobiele HRM-software

Wilt u een efficiencyslag slaag binnen uw bedrijf en een investering doen voor de toekomst? Dan is de keuze voor mobiele HRM-software van Visma snel gemaakt. De software is een uitkomst voor diverse branches en doelgroepen en helpt om efficiënter met uw HRM-administratie om te gaan. Laat deze kans daarom niet aan u voorbij gaan, maar neem vandaag nog contact op met Visma om het een en ander te integreren binnen uw bedrijfsvoering. Het levert u namelijk tijdswinst en dus geld op en daar droomt elke ondernemer van.