partyboot huren

Partyboot huren

Zoek je een bijzondere locatie voor je huwelijksfeest of bedrijfsuitje? Misschien is een partyboot huren dan iets voor je. Met een feest of bedrijfsevenement op een drijvende locatie bezorg je je gasten een onvergetelijke ervaring. De ongedwongen sfeer van een boot en het prachtige uitzicht op het water en de natuur zullen je gasten nog lang bijblijven.

Een partyboot voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kun je een boot huren: een familiefeest of huwelijksfeest, maar een boot is ook een bijzondere en niet alledaagse locatie voor zakelijke gelegenheden zoals bedrijfsuitjes, presentaties of bedrijfsfeesten. Partyboten zijn doorgaans goed uitgerust en bijzondere wensen zijn altijd bespreekbaar met de crew.

Stap letterlijk in het huwelijksbootje

Omdat veel partyboten ook als trouwlocatie kunnen worden gehuurd, sla je twee vliegen in één klap. Na de huwelijksplechtigheid kun je aansluitend je gasten trakteren op een feestelijke lunch zonder dat ze zich naar een andere locatie hoeven te verplaatsen. Daarnaast vormen de boot en het waterlandschap een prachtig decor voor je huwelijksfoto’s. Bij mooi weer kunnen jij en je gasten buiten aan dek verblijven en genieten van het water en het uitzicht.

Een bedrijfspresentatie op een boot?

Waarom niet? De ongedwongen ambiance van een drijvende locatie kan een bedrijfspresentatie of brainstormsessie alleen maar positief beïnvloeden. Veel partyboten hebben geschikte apparatuur voor bedrijfspresentaties, zoals een beamer of monitor. Daarnaast is ook de catering geregeld en kun je bijvoorbeeld aansluitend op een brainstormsessie ontspannen tijdens een afsluitend diner.

Organiseer een bootreisje

Een partyboot is heel geschikt om je gasten mee op reis te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie koppelen aan een bezoek aan een locatie, of je kunt de boot huren als afsluiting van je trouwdag in een andere plaats.
Veel partyboten bieden de mogelijkheid om jou en je gasten op te halen op een bepaalde locatie en naar een andere locatie te brengen. Een bootreis geeft je feest of bedrijfsuitje extra cachet en zorgt voor een herinnering die je gasten lang bijblijft.

Stap aan boord van de Z8

De Z8 is een partyboot met uitgebreide mogelijkheden voor een feest of een bedrijfsuitje. De Z8 is 38 meter lang en heeft een vloeroppervlak van 200 vierkante meter. Het schip biedt plaats aan 50 tot 150 gasten. Als je bijzondere wensen hebt, dan staat er een creatief team voor je klaar om deze met je te bespreken en uit te voeren. Meer info bekijk hier.

De grote raampartijen bieden een prachtig uitzicht op de mooie natuur of op de haven. Omdat de Z8 een elektrische boot is, is deze partyboot niet alleen duurzaam, je hoort hem ook nauwelijks terwijl je vaart. De boot heeft ligplaatsen in Amsterdam, Rotterdam, Drimmelen en in de Biesbosch. Desgewenst kan de boot je van de ene door jou gekozen locatie naar een andere locatie brengen.