pos kassasysteem houder

Een POS kassasysteem houder: veiliger en gemakkelijker

Mobiele Point Of Sale (POS) kassasystemen met een touchscreen worden steeds meer gebruikt in de detailhandel en in horecaondernemingen. Deze systemen bieden dan ook veel voordelen voor retailers en houders van een bar, restaurant of café. Om het zowel uw klanten als uw personeel gemakkelijker te maken, voorziet u uw mooie schermen van een stevige houder. Met een solide POS kassasysteem houder van Tabletsolution is uw tablet of iPad uitstekend beveiligd tegen diefstal en laat uw onderneming een professionelere indruk op uw klanten of gasten achter.

De voordelen van tablets en iPads als kassasysteem

De opkomst van point of sale kassystemen die werken op basis van aanraakschermen is snel gegaan. Dit is mogelijk geworden door het steeds meer beschikbaar komen van cloud-oplossingen, en de steeds betere kwaliteit van tablets. Een groot voordeel van het werken met tablets als kassysteem is dat er geen aparte dure kassa meer nodig is. Een standaard iPad of een andere professionele tablet is veel goedkoper dan een op maat gemaakte kassa. Bovendien is gebleken dat POS kassasystemen met een tablet flexibel in te richten zijn, waardoor ze de gebruiker veel mogelijkheden geven om het kassasysteem helemaal naar zijn eigen wensen in te richten. Een kassasysteem op basis van tablets heeft dus veel voordelen. Wel is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw dure tablets goed beveiligd zijn.

Een houder is onmisbaar voor uw POS kassasysteem met tablets

Uw personeel kan bij het helpen van klanten of gasten snel afgeleid raken, waardoor een onbeveiligde tablet zo verdwenen kan zijn. Bij Tabletsolutions kunt u kiezen uit meer dan 50 standaards van hoge kwaliteit, die allemaal voorzien zijn van een anti-diefstalbehuizing. Met deze houders kunt u uw tablets en pinapparaten op een veilige en tegelijkertijd elegante manier op een vaste plek bevestigen. Zo voorkomt u niet alleen dat uw POS kassasysteem wordt meegenomen, maar kunt u uw gasten of klanten ook beter helpen. Met de mogelijkheden die veel houders bieden om de tablet te draaien of te kantelen, kan het beeldscherm eenvoudig worden uitgewisseld tussen medewerker en klant. Een houder van Tabletsolution maakt uw POS tablet dus klantvriendelijker, efficiënter en professioneler.

Voor iedere tablet een passende en veilige juiste houder

Bij Tabletsolution vindt u gegarandeerd de juiste houder om uw tablet goed te beschermen. Dankzij het brede aanbod kunt u altijd kiezen voor een houder die precies aansluit bij de inrichting van uw winkel of horecaonderneming. Kies bijvoorbeeld voor een Tough Pac houder met een brede protection case, voor een Heckler Design Windfall tafelstand met een RVS frame, of juist voor een minimalistische Gorilla Grip houder waarin de tablet zelf maximaal zichtbaar is. Bij Tabletsolution vindt u tafelstandaards voor iedere versie van de iPad mini, en ook houders voor tablets met een scherm van zeven of acht inch. Maakt u gebruik van grotere tablets, dan heeft Tabletsolution ook diverse stevige houders voor tablets van tien inch. Omdat niet op iedere tablet de belangrijkste knoppen op dezelfde plek zitten, kunt u bij Tabletsolution ook kiezen voor houders voor specifieke tabletmodellen. Bijvoorbeeld voor de iPad Air en iPad Pro 9.7, of voor de Samsung TAB A 10.1. Daarnaast kunt u kiezen voor houders die uitgevoerd zijn in verschillende kleuren zoals wit, zwart of grijs. Op de website van Tabletsolution vindt u dus altijd de POS kassasysteem houder die bij de tablets van uw onderneming past.