Visma Advisor voor accountants

Praktijkmanagement met de Visma Advisor

Als accountant wilt u graag zo efficiënt mogelijk samenwerken met uw klanten. Hoe fijn is het als er een cloud-oplossing is voor zowel accountants- en administratiekantoren? Wel, deze oplossing is er met behulp van de zogenaamde Visma Advisor. Kort samengevat is dit geïntegreerde online accounting software voor onder meer urenregistratie, cliëntmanagement, resourceplanning, voortgangsbewaking en declareren. Welke voordelen levert dit u op en hoe geeft u dit praktisch vorm?

Uw administratieprocessen optimaliseren

Als accountant bent u altijd bezig met de boekhouding van uw cliënten. Dit wilt u zo voordelig en gemakkelijk mogelijk maken voor zowel uzelf als uw cliënten. Voor slechts enkele euro’s per maand is het voor uw klanten mogelijk om te boekhouden in de cloud. Dankzij deze cloud-oplossing kijkt u als accountant of administrateur eenvoudig mee over de schouder van uw klanten. Daardoor is het eerder mogelijk om zaken aan te passen of uw cliënten te voorzien van een passend advies. Bovendien is het platform gemakkelijk toegankelijk en wordt het voor u een stuk eenvoudiger om uw relaties te beheren.

De voordelen van de Visma Advisor

Het beheren van de administraties van uw klanten gaat met Advisor een stuk gemakkelijker dan voorheen. Welke voordelen levert deze cloud-oplossing u nog meer op?

– U krijgt meer grip op uw eigen kantoorbeheer, urenregistraties en declaraties.
– Werkprocessen verlopen eenvoudiger, sneller en stukken efficiënter.
– Zowel de planning als de bewakingsvoorgang gaan met Advisor eenvoudiger en sneller dan voorheen.
– Taken zijn gemakkelijker toe te wijzen aan de verschillende medewerkers.
– Cliënten zijn eenvoudig aan te sluiten op Advisor en voeren daardoor een boekhouding die direct voor u inzichtelijk is.

Profiteer van alle voordelen die Visma u oplevert en ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit platform voor accountants.

Ga direct aan de slag

Bent u enthousiast over de mogelijkheden van Advisor? Bekijk de instructievideo op de website van Visma en ontdek direct welke voordelen dit u oplevert. Bovendien krijgt u dankzij deze video een inzage in de opties van deze cloud-oplossing voor accountants. Advies nodig? Schroom niet om contact op te nemen en laat u goed informeren over zowel de mogelijkheden als voorwaarden.