rvs trapleuning

Duurzame RVS trapleuning met LED

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame en praktische completering van uw binnen- en buitentrappen, dan is een RVS trapleuning een uitstekende keuze. Voor extra veiligheid, maar ook voor het kunnen weglaten van ontsierende muurverlichting, kan een trapleuning worden voorzien van energiezuinige sfeervolle of juist heldere ledverlichting. Een RVS trapleuning van ILLUNOX kan op maat worden gemaakt, maar ook als bouwpakket worden geleverd.

Een prachtige aanvulling op uw ontwerp

Een RVS trapleuning is een prachtige en praktische aanvulling op het ontwerp van uw gebouw. RVS trapleuningen kunnen aan muren worden gemonteerd, maar zijn ook uitstekend toe te passen op bijvoorbeeld balustrades van glas en bovenop muren. Een RVS trapleuning is zeer duurzaam, en kan daardoor ook uitstekend buiten gebouwen worden gebruikt. Doordat er keuze is uit handgrepen in verschillende vormen (ronde, vierkante en rechthoekige), is er voor ieder interieur- en exterieurontwerp is een passende RVS trapleuning beschikbaar.

RVS trapleuning met ledverlichting

Door een RVS trapleuning te voorzien van ledverlichting kunnen balustrades en muren extra veilig worden gemaakt. Naast functionele lichtlijnen kunt u met ingebouwde ledverlichting ook meer creatieve lichtplannen maken. Een RVS trapleuning met ledverlichting kan daardoor niet alleen extra sfeer aan uw project geven, maar er ook voor zorgen dat additionele muurverlichting niet nodig is. ILLUNOX gebruikt voor deze uiteenlopende verlichtingswensen OSRAM ledverlichting van hoge kwaliteit in diverse sterkten en kleuren. Met ledverlichting uit de Deco lijn kunt u bijvoorbeeld kiezen voor leds in onder meer koud, warm, en natuurlijk wit, maar ook in blauw, groen, rood en amber. Wilt u meer functionele verlichting hebben in uw RVS trapleuning, kies dan voor krachtige witte leds uit de Power lijn of de Power Short Pitch lijn.

Toepasbaar als maatwerk of bouwpakket in ieder project

Stijlvolle RVS trapleuningen zijn toepasbaar in alle nieuwbouwprojecten, en ook uitstekend te gebruiken bij de renovatie van kantoorpanden, industriële objecten en particuliere woningen. Ze kunnen als bouwpakket worden geleverd om zelf tot maatwerk leuningen verwerken in het nieuwbouw- of renovatieproject, en het is ook mogelijk om de RVS leuning kant-en-klaar aan te leveren. Ook kan het ILLUNOX montageteam kan uw leuningen vakkundig monteren.

Meer informatie over praktische en stijlvolle RVS trapleuningen van ILLUNOX vindt u hier.

illunox rvs trapleuning