statafelhoezen

Koop uw statafelhoezen bij Linnenatwork

Wanneer u een beurs, evenement of feest wilt organiseren, heeft u een heel programma in gedachten. Zelden zal het voorkomen dat een van uw evenementen een statisch karakter heeft. Uw genodigden, uw gasten of potentiële afnemers zullen zich bij voorkeur over het hele evenementterrein begeven en soms de behoefte hebben om zich even in een klein gezelschap af te zonderen voor een goed gesprek. Door statafels op strategische plaatsen neer te zetten, biedt u ze deze mogelijkheid. Aan statafels creëert u een vertrouwelijke en intieme sfeer, zeker als u ervoor zorgt dat ze er uitnodigend uitzien. Als u uw statafels aankleedt met mooie statafelhoezen, zult u merken dat ze nog meer worden gebruikt en dat uw evenement een nog feestelijker of chiquer karakter krijgt.

Statafelhoezen voor elk evenement

Denkt u bij een hoes voor uw statafel vooral niet aan een standaard tafelkleed. Een statafelhoes zit in principe om de gehele statafel gevouwen. Dit geeft ze een strak, herkenbaar en opvallend uiterlijk. Linnenatwork levert statafelhoezen in een textielen uitvoering, die gemakkelijk te reinigen zijn. De stof van een goede statafelhoes is enigszins elastisch. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste is het daardoor veel gemakkelijker en sneller om uw tafels te vouwen. Ten tweede zit de hoes bijzonder strak om uw tafel, zonder rimpels. Dit is visueel veel aantrekkelijker, oogt verzorgd en stijlvol. In tegenstelling tot papieren covers voor uw statafel zijn onze hoezen duurzaam en dus milieuvriendelijk.

Verschillende uitvoeringen en smaakvolle kleuren

U kunt hoezen voor uw statafels op maat laten maken bij Linnenatwork. Linnenatwork heeft dan wel een aantal gegevens nodig. Uiteraard zijn de afmetingen van de tafelbladen van groot belang, net als de hoogte van uw statafels. Echter, ook de vorm van het onderstel is bepalend voor de maat van de statafelhoezen. Het maakt zeker uit of u statafels met één centrale poot gebruikt, of statafels op een schraagconstructie wilt plaatsen. U heeft de keuze uit een grote hoeveelheid smaakvolle kleuren. U kunt kiezen voor een neutrale kleur zoals wit, die zeker in de horeca altijd chic en passend is. Waarom zou u niet kiezen voor een kleur die overeenkomt met uw bedrijfskleuren? Misschien heeft u wel meerdere ruimtes waarbij elke ruimte een andere kleur tafellinnen heeft. Bespreekt u uw wensen met de productspecialisten van Linnenatwork en profiteert u van een snelle productie op maat en een spoedige levering.

Linnenatwork voor een totaalassortiment

Linnenatwork is een online leverancier van tafellinnen, badlinnen en bedlinnen voor de horeca. Op het gebied van maten en kleuren bieden zij u veel mogelijkheden tot echt maatwerk. Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan statafelrokken voor een extra chic effect, of kleedt u uw stoelen aan met fraaie en in het oog springende stoelhoezen. Zeker bij een evenement in de buitenlucht is dit ideaal. Bekijkt u de verschillende mogelijkheden en neemt u contact op voor een vrijblijvende offerte.