Statieven

Statieven voor een nauwkeurige meting

 

Statieven voor afstandsmeters: voor een nauwkeurige meting

Afstandsmeters zijn een uitkomst bij het bepalen van de juiste afstand in grotere ruimtes. Om een zo precies mogelijk meetresultaat te bereiken, zijn er statieven voor afstandsmeters verkrijgbaar. Hiermee staat de afstandsmeter niet alleen stabiel en vast zodat het draaipunt van het meetinstrument niet kan veranderen, u kunt ook afstanden op bepaalde hoogtes meten. Bij Topafstandsmeter.nl kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreid assortiment aan afstandmeters en statieven, maar ook voor andere meetapparatuur voor toepassing in de bouw.

Een statief voor elke situatie

Topafstandsmeter.nl biedt oplossingen voor elke situatie waarin u een statief voor uw afstandsmeter nodig hebt. kunt gebruiken. Er is al een mini-statief verkrijgbaar die u kunt opstellen met een hoogte van 15 tot 30 cm. Deze is heel geschikt voor gebruik bij het uitmeten van afstanden van vloeroppervlaktes. U kunt ook kiezen voor een hoger statief, zodat u staand kunt werken. Zo is er een universeel statief verkrijgbaar met hoogtes vanaf 40 cm tot 160 cm hoogte. De grotere exemplaren hebben een draaibare en kantelbare kop en verstelbare pootjes om een optimale stabiliteit te bereiken. Leica, één van de gerenommeerde merken op het gebied van meetapparatuur, ontwikkelde voor haar afstandmeters ook een statief. Deze kunnen worden toegepast op hoogtes van 40 tot 170 cm, zijn zeer robuust en vormen ook onder de zwaarste omstandigheden een stabiele basis voor uw meetinstrument.

Topafstandsmeter.nl, voor de nauwkeurigste afstandsmeters

Bij Topafstandsmeters.nl kunt u niet alleen terecht voor een statief, deze online specialist op het gebied van meetapparatuur heeft ook een ruim assortiment afstandsmeters voor professioneel gebruik, zowel binnen als buiten. Het aanbod begint met afstandsmeters waarmee u afstanden tot 15 meter kunt bepalen, de sterkste afstandsmeters hebben een bereik tot 300 meter. Daarnaast kunt u kiezen voor extra functies, zoals bluetooth, zodat u de meetgegevens direct kunt overzetten naar uw tablet of smartphone. Sommige afstandsmeters zijn uitgerust met functies voor het meten van oppervlaktes en volumes of voor het verrichten van coninumetingen. Ten slotte hebben veel afstandsmeters met een groter bereik ook een ingebouwde camera. Kijk op de website van Topafstandsmeter.nl voor het assortiment aan afstandsmeters en accessoires zoals ene statief, richtplaatjes en hulpstukken voor het toepassen van de stelling van Pythagoras.