Productinfo warmhoudvitrine

Warmhoudvitrine

In veel horecabedrijven vervullen warmhoudvitrines een bijzondere functie. Natuurlijk moeten ze de gerechten warm en smakelijk houden en voor uitdroging behoeden. De gerechten moeten echter ook zo mooi mogelijk worden gepresenteerd.

Uiteraard is het voor een horeca-exploitant van het grootste belang dat hij over een warmhoudvitrine beschikt die klanten de zekerheid geeft dat alle aandacht aan de etenswaren wordt besteed. Een oude of niet helemaal schone vitrine zal onmiddellijk tot omzetverlies leiden. Bovendien is de ontwikkeling van deze vitrines ook niet stil blijven staan en zijn er vele nieuwe modellen op de markt verschenen.

Aan welke eisen moet een deze vitrine voldoen?

Natuurlijk moet de technische staat van de vitrine optimaal zijn omdat er met etenswaren wordt gewerkt. De temperatuur moet kloppen en eenvoudig afleesbaar zijn. De luchtvochtigheid bepaalt verder voor een groot deel de smaak van de gerechten die warm moeten worden gehouden. Het is dus van groot belang om deze te controleren. Tenslotte wilt u als ondernemer het beste product afleveren aan uw klanten. Er zijn echter ook zaken die uw werk een stuk eenvoudiger kunnen maken en een efficiëntere bediening garanderen.

De warmhoudvitrine moet zowel functioneel als gebruiksvriendelijk zijn. De kast moet makkelijk geopend kunnen worden, zodat de gerechten er snel en zonder problemen uitgehaald kunnen worden. Dat het personeel in enkele bewegingen de lekkernijen kan pakken, is niet alleen bevorderlijk voor de snelheid in het bedienen van een klant, maar draagt ook bij aan een goede indruk. Ook moet de verlichting optimaal zijn. Dat is van belang voor de presentatie en het gebruiksgemak.

Let op het energieverbruik

Vooral bij de wat grotere modellen is het van belang dat u let op het vermogen dat kan worden geleverd, maar bij geleverd vermogen hoort natuurlijk ook het prijskaartje van energieverbruik. Het moderne model is gebouwd om zo zuinig mogelijk om te gaan met elektriciteit. De nieuwe generaties beschikken over zuinige motoren en door het gebruik van LED lampen kan ook op de verlichting worden bespaard zonder op dat gebied te moeten inleveren op kwaliteit.

De gebruiker van de vitrine speelt zelf ook een essentiële rol in het energieverbruik. De temperatuurregeling in de moderne kasten is zo duidelijk in beeld gebracht dat de instelling perfect kan worden afgestemd vinden op basis van de producten die warm moet worden gehouden. Een goede exploitant kent zijn producten en zijn hulpmiddelen.

Voldoet uw vitrine nog aan de eisen?

Vitrines om producten warm te houden gaan in het algemeen jarenlang mee. De moderne generatie is zowel gebouwd op duurzaamheid als efficiëntie op het gebied van energieverbruik. Als u nog een ouder exemplaar gebruikt, hoeft dat geen enkel probleem op te leveren met betrekking tot kwaliteit van de geleverde producten en de kosten van het gebruik. Twijfelt u daaraan? Ook voor uw bedrijf zijn er passende modellen beschikbaar die zeker voldoen aan de eisen van deze tijd. Zo gaat u voor een uitstekende presentatie van uw producten, een lage energierekening en heel veel gebruiksgemak.